Home Over ons Nieuws Appz Projecten 3D print Contact

© 2013 VDH Software Solutions BVBA

Contact     Privacy     Voorwaarden  


ZIT JE MET EEN AUTOMATISATIE EN JE BEN OP ZOEK NAAR EEN PARTNER!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken uw noden. Wij kunnen u een volledige sleutel op de deur oplossing aanbieden met maar één contactpersoon voor al uw vragen. “VDH Software Solutions”
Wij werken samen met verschillende zelfstandige partners die zich begeven op de industriële markt. Door met deze mensen regelmatig samen te werken kennen we samen de knepen van het vak. Daar waar nodig grijpen we tijdig in. Wij geven onze opdrachtgevers een duidelijk en strikte planning en overlopen op regelmatige basis onze werkzaamheden.

CONTACTEER ONS

Zandvoordebrug 07.2012

In Oudenburg is de nieuwe Zandvoordebrug over het kanaal Plassendale-Nieuwpoort voor het verkeer geopend door Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits en burgemeester Dereeper van Oudenburg. De nieuwe, beweegbare brug beschikt over een extra rijstrook en een verhoogd voetpad. Dankzij de nieuwe brug zal het verkeer veel vlotter kunnen verlopen. De passage voor de scheepvaart werd verruimd. De nieuwe brug kost 1,6 miljoen euro.
In samenwerking met Cegelec hebben wij de volledige software automatisatie verricht. Bediening geschied via een SCADA op pc of via afstandsbediening. Alle software is geschreven in SCL (gestructueerde taal).


Volledige elektrische en softwarematige automatisatie, kastenbouw, bekabeling & software van een uitbreiding in de productieafdeling voor het vervaardigen van fijn gemalen chocolade als basis product voor allerlei toepassingen. 2 nieuwe walsmachines (refinners).  Opwaardering software van een bestaand machine concept in nauw overleg met de mensen van het bedrijf.

Samen met één van onze partners twee verpakkingslijnen opgebouwd waarvan wij instonden voor de elektrische & softwarematige engineering. Gebruik gemaakt van standaard producten die de firma ons opgelegd hebben. Bij ons kan je eender welk systeem vragen, wij gaan dan ook trachten u hierbij te kunnen helpen.

PROJECTEN

Chocolate Refinners 03.2013

Verpakkingsmachine 04.2013

Uitbreidingen op een installatie die we enkele jaren geleden volledig automatiseerde. Ditmaal hebben we enkele silo’s toegevoegd omdat de klant nood had aan meerdere producten toevoer.
De ganse installatie bestaande uit 19 silo’s die de productieinstallaties bevoorraden van de nodige producten. Programmatie in SCL (Gestructueerde taal) , Alles wordt bestuurd en gevisualiseerd door een SCADA die een Doseercomputer en de nodige visuallisatie,supervisie programma’s bevatten.


Silo product transport  06.2013

Kompleet nieuwe prototype machine waarvan wij de volledige elektrische en softwarematige engineering hebben uitgevoerd. Deze machine zorgt voor het automatisch ophalen & ontkisten van beton volgestorte mallen die deze dan volautomatisch gaat stapelen.

Mobiel ontkistmachine 07.2013

Kontrole station die beschadigde en slecht bedrukte doppen verwijderd uit de installatie. Al onze beugels zijn gemaakt met onze 3d printer. Met het visiesysteem van cognex kunnen wij u heel wat oplossingen brengen, hebt u een situatie waarin u visueel producten moet kontroleren aarzel niet ons te contacteren, wij kunnen u met raad en daad bijstaan om een pasklare oplossing aan te bieden.

Dopkontrole visie systeem 01.2013

De oude brug 11 over het kanaal Dessel-Schoten was te smal en verouderd. Ze was ook te smal voor de scheepvaart en werd helemaal ontmanteld. Vanaf begin december ligt de nieuwe ophaalbrug op haar definitieve plaats. De brug zelf heeft een dubbel fietspad dat verderop aansluit op de bestaande fietspaden. Het ophalen gebeurt volgens de nieuwste technische snufjes.
Wij hebben hier alle HMI & PLC software voor ontwikkeld.

Brug 11 Brecht 01.2014

Automatische boorunit voor het repetitief boren van gaten.
Wij maken deze machine van A to Z, van ontwerp tot realisatie naar de behoefte van de klant.
Alles wordt opgeleverd met een volledig dossier
(CE, duidelijke handleiding,Mechanische 3D tekeningen met de onderdelenlijst, PLC en HMI programma,elektrische schema’s met draad en kabel nummering).
Maatwerk stukken vervaardigd met onze inhouse 3D printers.Boorunit 06.2014

Op regelmatige basis plaatsen wij visiesystemen op bestaande machines voor inspectie van de producten.
Cognex In-Sight vision systemen zijn ongeëvenaard in hun vermogen om te inspecteren, te begeleiden en te identificeren.

Visiesysteem op tamponmachine 02.2014