Ons bedrijf Onze diensten Klanten & Partners
Home Over ons Nieuws Appz Projecten 3D print Contact

© 2013 VDH Software Solutions BVBA

Contact     Privacy     Voorwaarden  


EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met als doel
 'de klant' te ondersteunen in zijn industriële
machine park.
Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij
zonder meer een vaste waarde voor uw
bedrijf betekenen.
Beheersbare kosten met een maximum aan
service en optimalisatie.


GESCHIEDENIS

Ik had de microbe al van jongs af aan te pakken, ik kom namelijk van uit een familie waarbij mijn vader een electronica bedrijf bezat. Destijds had ik dan ook vele jaren in de electronica vertoeft. Mijn studierichting was zo voorspelbaar, na mijn studies was ik als electronica hersteller begonnen en had ik vele opleidingen genoten in de ‘nog’ herstelbare producten zoals kleuren tv’s en allerlei hifi. Na enkele jaren actief te zijn geweest in deze sector was er een nieuwe uitdaging in mijn leven gekomen, namelijk de computer. Eerst aanvankelijk als huis gebruik maar al snel zat ik dagen en nachten te programmeren. De industriële economie begon mij te prikkelen en al snel begon ik me bij te benen om aan deze sector te voldoen. Mijn volgende job was als onderhoudstechnieker te starten op een industriëel bedrijf.

Daar was de automatisering nog vrij eenvoudig en de kans om dit te veranderen was op een bepaald ogenblik één om te grijpen. Met de pc’s nog op dos gebasseerde omgeving begon ik te programmeren in c en maakte ik mijn eerste grafische applicaties die instonden om de machine te visualiseren en parameteren. Een mini scada in zijn startschoenen! Ook de plc had alsmaar meer zijn intrede gedaan, na de booleanse taal was er ook de meer geavanceerde talen structured text en ansi ‘c‘ bijgekomen. Na tal van opleidingen in deze geavanceerde talen en de nodige zelfstudie uurtjes ben ik steeds meer en meer bedreven geworden met al deze automatisatie producten. Op het ogenblik dat ik in aanraking kwam met enkele machinebouwers ben ik zelfstandig geworden. Met hen had ik tal van verschillende automatisaties uitgevoerd van simpele taken tot de meer geavanceerde taken waarbij motion en vision steeds meer geïntegreerd werden. Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met hen samen en ben ik nog steeds zeer gedreven om te automatiseren.
Nu we met onze verschillende partners waarmee we samenwerken projecten van A tot Z kunnen aanbieden maakt het plaatje kompleet.

Tot slot, programmeren is alsmaar meer mijn passie geworden, op deze site vind je enkele van mijn ontwerpen terug waaronder de geavanceerde app op de I-Pad© welke binnenkort zijn intrede zal doen…

FILOSOFIE

Sterk in service

Het blijvende succes van VDH Software Solutions is mede te danken aan het sterke accent dat wij leggen op service, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Onze toegevoegde waarde stopt niet bij de oplevering van een project. Met gekwalificeerde medewerkers en partners zorgen wij ervoor dat u tot vele jaren na aankoop plezier kunt hebben van uw investering.

Danny Van den Heuvel
Zaakvoerder

ONS BEDRIJF