Home Over ons Nieuws Appz Projecten 3D print Contact

© 2013 VDH Software Solutions BVBA

Contact     Privacy     Voorwaarden  


Verhuis

VDH Software Solutions BVBA met zijn twee activiteiten
'VDH Systems - Industriële automatisatie' & 'VDH Sign Service - Algemene reclame bedrukkingen' zullen vanaf April onze maatschappelijke zetel nog enkel gebruiken als kantoor.
Bij gebrek aan plaats hebben we nu een extra werkhuis met burelen.
Bedrijvencentrum Hoek 76 - Unit 52 2850 Boom.
Ruimte voor nieuwe uitdagingen!


Van ontwerp naar realisatie

U vraagt , wij ontwerpen en realiseren!
Van 3D ontwerp tot volwaardige machine.
Van standard producten tot maatwerk.

NIEUWS

3D Ontwerpen & printen

Eén van onze activiteiten is het 3D ontwerpen ,van 3D model naar concept, wij kunnen de klant precies laten zien wat hij krijgt in de ontwikkelfase zodanig dat er kan bijgestuurd worden alvorens de machine in de  productieomgeving staat. Met de nodige simulatie en 3D ontwerpen tonen we vroegtijdig aan hoe alles er zal uitzien en werken in de praktijk.

Kleine maatonderdelen fabriceren we zelf.
Onze SLA 3D printer heeft een resolutie van 50 microns, De materialen zijn zeer sterk en hebben toch een bepaalde elasticiteit. Het basis ingredient bestaat uit vloeibare Methacrylate Photopolymer (thermoplastic) die verhard wordt door een laser.

Onze FDM 3D printer werkt met ABSplus materialen en zijn zeer sterk


Nieuwe veiligheidsplc in onze laatste projecten

In tal van onze projecten worden de eisen naar veiligheid steeds meer prioritair, vandaar de er ook steeds meer gebruik wordt gemaakt van een veiligheidsplc ,onze recente projecten hebben een nieuwe veiligheids plc aan boord! Sigmatek is één van onze veiligheidsplc’s die wij hiervoor inzetten. Heel praktisch in gebruik, betaalbaar en zeer profesioneel naar onze mening. Besturings-software is volledig gratis te downloaden. Neem een kijkje op hun website om meer te weten te komen.

INFODAG 21/01/2015

Op 21 Januari 2015 staan onze deuren open van 13..20 uur, je kan ons ontmoeten voor een fijne babbel.
Er staat een demonstratie van één van onze laatste projecten zodat u eens kennis kan maken met wat wij u kunnen aanbieden.
Geef ons een seintje als je even wil langskomen, zo kunnen we er rekening met houden dat u een goede begeleiding kan genieten met een hapje en drankje.

TWITTER ACCOUNT

Ben je ook zo bezeten van programmeren en allerlei electronische snufjes, volg mij dan op twitter. In mijn spare time ben ik bezig met het bouwen van een robot vanaf nul, eigen software en hardware controller.  Het zal wel een tijdje duren alvorens ik een werkend prototype heb, ik ben alvast al gestart met de eerste stappen.

https://twitter.com/dannyvdhsystems

Enkele specs so far…

 - Opbouw software in c# Unity compatibel met PC,Mac & Mobile IOS,Android
 - TCP communicatie tussen pc en arduino controller
 - Hardware Arduino Mega met smart servo- motors
 - Robot 6 assig inverse kinematische beweging
 - Robot prototype workload 1kg